Financieel Advies

Bij Femke werken we met adviseurs bij jou in de buurt. Die noemen we Femkes. Lees hier wat ze voor je kunnen doen.

Femke helpt je met je verzekering én schades

Femke woont en werkt in jouw omgeving. Het is een man of een vrouw met de benodigde kennis en diploma’s om je een goed advies te geven. Voor dat advies betaal je, in de volgende video wordt dat uitgelegd.

Lees hier meer over de vernieuwde wetgeving

Jaarlijks krijgen onze adviseurs nieuwe cursussen om hun kennis op niveau te houden. Femke adviseert veel op het gebied van schade verzekeringen. Daar weten we veel van, dus daar kunnen we je goed bij helpen. Daarnaast werken we met experts die je kunnen helpen met je pensioen, hypotheek of andere complexe financiële producten. Daarover kun je meer lezen in ons dienstverleningspakket.

Als Femke bij je langs komt of via de telefoon of de mail met je in contact is geeft ze je eerst tips om schade te voorkomen. Dat is altijd beter dan schade hebben en een uitkering ontvangen.

Dan kijkt Femke of je huidige verzekeringen nog goed zijn. Vervolgens kijkt ze naar verzekeringen die niet bij Femke lopen. Als je wilt doet Femke je een voorstel om deze polissen te verbeteren of kun je ze via Femke laten lopen. Femke werkt met veel verzekeraars samen. Wij werken met software programma’s om uit te rekenen welke van deze verzekeraars de beste polis biedt voor jou en wat de beste prijs is.

Als er polissen moeten worden opgezegd dan regelt Femke dit voor je. Je hebt 14 dagen bedenktijd als je een nieuw product via ons afneemt.

Dienstverleningspakket

Meer informatie over onze dienstverlening vind je in ons dienstverleningspakket (zwart-wit versie). Daarin leggen we onder andere uit hoe wij werken en beloond worden als je een beroep op ons doet voor een complex financieel product, een hypotheek, arbeidsongeschiktheid- of uitvaartverzekering.

Om onze dienstverlening makkelijker te kunnen vergelijken met die van andere financieel dienstverleners zijn de volgende dienstverleningsdocumenten beschikbaar:

Jouw beste verzekering uit 18 verzekeraars

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geslacht


Je ontvangt onze nieuwsbrief ieder kwartaal. Je emailadres is veilig bij ons.