Huisdier verzekering

Femke kiest voor Proteq Dier & Zorg. De grootste aanbieder in Nederland en de verzekering met de breedste en hoogste dekking, zodat je verzekerd bent van de beste medische zorg voor je huisdier.

Goed om te weten over je huisdierverzekering

De kosten van een dierenartsrekening kunnen hoog oplopen. Wanneer je dat geld niet zomaar op je rekening hebt staan, kan het voor je huisdier wel eens nare gevolgen hebben. Door het afsluiten van een huisdierverzekering kun je er op rekenen dat je financieel altijd in staat bent om je huisdier de medische zorg te bieden die nodig is. Omdat iedere hond of kat anders is en het ene ras gevoeliger voor ziekten dan anderen, bieden we een brede dekking en de mogelijkheid om extra verzekeringen af te sluiten. De verschillende opties hebben we voor je op een rijtje gezet.

Basisdekking, inclusief een ongevallendekking

Bij een basisdekking worden de kosten gedekt (ook voor heupen en ellebogen) die je maakt bij bezoek van een dierenarts of specialist van jouw keuze. Ook de opname en verblijf in een kliniek, alle noodzakelijke operaties, in Nederland geregistreerde diergeneesmiddelen en laboratoriumonderzoek worden vergoed. Hiermee heb je een goede verzekering voor de noodzakelijke ziektekosten die je maakt voor hond of kat.

Basisdekking + castratie/sterilisatie, inclusief een ongevallendekking

Deze verzekering bestaat uit de basisdekking en vergoeding van 50% van de castratie en/of sterilisatiekosten. De looptijd van deze verzekering is 5 jaar.

Aanvullende dekking

Wanneer je kiest voor een aanvullende dekking, dan worden ook medische kosten tijdens vakanties in het buitenland vergoed. Bovendien worden extra therapieën vergoed als fysiotherapie, gedragstherapie, homeopathie, chiropractie en osteopathie, orthomanuele therapie en acupunctuur. En er is een maximale vergoeding voor uitgebreide tandheelkunde van €5.000,- per 5 jaar

Vaccinatie + crematie dekking

De vaccinatiedekking vergoedt de kosten van preventieve vaccinaties, bijhorende consulten en documentatie. Voor de crematie (of begrafenis) geldt als uitkering het bedrag dat op de polis vermeld wordt.

Wachttermijn

Na het afsluiten van de verzekering geldt een wachttermijn van 30 dagen. Deze wachttermijn is er om te voorkomen dat mensen de verzekering gaan afsluiten op het moment dat we weten dat hun dier behandeld moet gaan worden. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Alleen het plaatsen van een chip en de medische kosten ten gevolge van een ongeval worden dan vergoed. Als de leeftijd van de hond of kat bij aanmelding tussen de 8 en 14 weken is, dan is er geen wachttermijn.

Jouw beste verzekering uit 18 verzekeraars

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geslacht


Je ontvangt onze nieuwsbrief ieder kwartaal. Je emailadres is veilig bij ons.