Femke staat voor je klaar

Voor vragen kun je bij Femke terecht per telefoon, per email of per post. Of je regelt het zelf via DossierPlus, je persoonlijke omgeving. Jij kiest de manier die het beste bij je past.

Waarmee kunnen we je helpen?

Onze contactgegevens

Femke Verzekert
Bilderdijklaan 23
5611 NG Eindhoven

Postbus 387
5600 AJ Eindhoven

Telefoon: 040 239 20 50
Email: femke@femke.nl

Kamer van Koophandel, KvK nummer: 8153424
Autoriteit Financiële Markten, AFM vergunning: 12016161
Klachten Instituut Financiële Dienstverlening, Kifid registratie: 300.010965

Hulp bij inloggen

Je ontvangt een inlogcode en PIN-wachtwoord als je een verzekering bij ons afsluit. Je hebt daarmee toegang tot je persoonlijke inlog pagina. Daar kun je altijd je gegevens en polissen inzien en wijzigen. Als je je wachtwoord kwijt bent, klik dan op de link 'Code kwijt' in het inlog scherm en vul het formulier in dat verschijnt. Gaat er iets anders mis, bel ons dan op 040 239 20 50. Je vindt de knop 'Inloggen' helemaal rechts boven. Het inlog scherm komt tevoorschijn als je er met de muis overheen gaat. Zie onderstaand plaatje. Lees verder...

Gebruik van persoonlijke inlog pagina

Op de persoonlijke inlog pagina kun je jouw verzekeringen en gegevens zien. Je kunt er ook een schade melden. We laten je hieronder de belangrijkste schermen zien. Lees verder...

Schade melden

Heb je een schade? Bel ons dan op 040 239 20 50. We vragen je de volgende formulieren te gebruiken:

Schade_Formulier_Auto.pdf
Schade_Formulier_Pleziervaartuig.pdf
Schade_Formulier_Algemeen.pdf

Je kunt je schade ook melden via je persoonlijke inlog pagina. Lees het artikel 'Gebruik van persoonlijke inlog pagina' voor meer informatie.

Afspraak maken voor advies

Als je een vraag hebt over je verzekeringen, dan kun je ons altijd bellen op 040 239 20 50. Als het handig is om één van onze adviseurs bij je langs te laten komen, bijvoorbeeld omdat er iets verandert is in jouw persoonlijke situatie, dan plannen we een afspraak in.

Alle polisvoorwaarden op een rij

Femke werkt samen met bijna alle belangrijke verzekeraars in Nederland. Al die verzekeraars hebben eigen polisvoorwaarden. Een overzicht daarvan vind je op deze pagina. Klik op een verzekeraar waarvan je de polisvoorwaarden wil lezen en kies daarna voor 'Particulier'. Als je vragen hebt over de polisvoorwaarden, bel ons dan op 040 239 20 50.

Adres, telefoonnummer of emailadres wijzigen

Is er iets veranderd in je persoonlijke gegevens? Bijvoorbeeld bij een verhuizing? Dat kun je via je persoonlijke inlog pagina gemakkelijk zelf wijzigen. Lees het artikel 'Gebruik van persoonlijke inlog pagina' voor meer informatie. Je kunt ook gewoon een afspraak maken met één van onze adviseurs bij jou in de buurt, want bij een verhuizing veranderen je verzekeringen meestal ook.

Overlijden doorgeven

Is er een naaste van je overleden, bel ons dan op 040 239 20 50. We kunnen dan meteen diverse zaken voor je in orde maken. Als je het op dit moment prettiger vindt, dan kun je ook een email sturen naar femke@femke.nl.

Klacht indienen

Als je ergens ontevreden over bent, dan vinden we dat heel vervelend voor je. We horen graag wat er aan de hand is. Dan kunnen we er namelijk wat aan doen. Je kunt ons bellen op 040 239 20 50 of je klacht emailen naar femke@femke.nl. We doen dan ons uiterste best om je klacht naar jouw tevredenheid op te lossen. Mochten we er samen niet uitkomen, dan sturen we je daarvan schriftelijk een bevestiging. Daarmee kun je dan terecht bij het klachteninstituut financiële dienstverlening (Kifid).

Verzekering opzeggen

Bel ons op 040 239 20 50 om een verzekering te beëindigen. We horen graag van je waarom je je verzekering wilt opzeggen. Mocht je nog geen alternatief hebben, dan helpen we je graag bij het vinden van een betere oplossing.

Jouw beste verzekering uit 18 verzekeraars

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geslacht


Je ontvangt onze nieuwsbrief ieder kwartaal. Je emailadres is veilig bij ons.