Persoonlijke inlog pagina

Gebruik van persoonlijke inlog pagina

Op de persoonlijke inlog pagina kun je jouw verzekeringen en gegevens zien. Je kunt er ook een schade melden. We laten je hieronder de belangrijkste schermen zien.

Je gegevens inzien en wijzigen

Klik op het tabblad 'Mijn gegevens'. Kies in het menu aan de rechterkant voor het wijzigen van je persoonlijke gegevens zoals adres, telefoonnummer en emailadres. Of kies PIN wijzigen voor het kiezen van een nieuw PIN-wachtwoord.

Gegevens wijzigen

Je polissen inzien en wijzigen

Klik op het tabblad 'Polissen' voor een overzicht van je polissen. Je kunt de polissen aanklikken om meer details te zien. Ook is het mogelijk om polissen van andere maatschappijen aan het overzicht toe te voegen.

Polis overzicht

Je polisblad bekijken en printen

Klik op het tabblad 'Polisblad'. Je kunt de polissen aanklikken om het polisblad te zien. Deze kun je eventueel afdrukken. Mocht de knop 'Pagina afdrukken' in het menu aan de rechterkant niet werken, klik dan eerst op de polis en gebruik de toetsencombinatie Ctrl-P om af te drukken.

Polisblad

Een schade melden op je polis

Klik op het tabblad 'Schades' en in het menu aan de rechterkant op 'Selecteer de polis'. Je kunt de polis aanklikken die je schade dekt en dan in het menu aan de rechterkant kiezen voor 'Melden'. Er verschijnt dan een online schade formulier dat al voor een deel is ingevuld met de bij ons bekende gegevens.

Schade melden

Jouw beste verzekering uit 18 verzekeraars

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geslacht


Je ontvangt onze nieuwsbrief ieder kwartaal. Je emailadres is veilig bij ons.