Pakketverzekering

Met onze premie vergelijker zie je in één overzicht alle premies van onderstaande verzekeringen bij verschillende verzekeraars.

De pakketverzekering: overzichtelijk en voordelig.

Een pakketverzekering is overzichtelijk en vaak voordelig. Je krijgt meestal korting als je meerdere verzekeringen bij dezelfde verzekeraar afsluit. In het pakket zitten de onderstaande verzekeringen. Start onze premievergelijker om direct een overzicht te krijgen van de premies per verzekering bij verschillende verzekeraars.

Opstal/Woonhuis

Een opstal/woonhuis verzekering verzekert je huis onder andere tegen brand, inbraak, storm, sneeuw en waterschade. Je kunt je aanvullend verzekeren voor schade aan glas en de fundamenten van je woning. Ook bestaat er een complete dekking voor schade door 'van buiten komend onheil'. Lees er meer over op onze pagina opstalverzekering

Inboedel

Een inboedelverzekering verzekert de spullen in je huis onder andere tegen brand, inbraak, storm, sneeuw en waterschade. Ook bestaat er een complete dekking voor schade door 'van buiten komend onheil'. Lees er meer over op onze pagina inboedelverzekering

Aansprakelijkheid

Als een schade jouw schuld is dan ben jij aansprakelijk voor de schade aan de ander. Dat kan gaan om materiële schade (zoals een kapotte vaas) en letselschade (zoals invalide raken). De schadeclaim kan dus erg hoog worden. Je aansprakelijkheidsverzekering zorgt er voor dat die schade betaald wordt. Lees er meer over op onze pagina aansprakelijheidsverzekering.

Rechtsbijstand

Soms ontstaat er een probleem waar je juridische hulp bij nodig hebt. Bijvoorbeeld met je werkgever, de gemeente, een ziekenhuis of een (web)winkel. Een rechtsbijstandverzekeraar kan je in veel gevallen met raad en daad bijstaan. Binnen het pakket kun je een rechtsbijstandverzekering afsluiten met een goede dekking voor verschillende situaties. Lees er meer over op onze pagina rechtsbijstandverzekering.

Ongevallen

De ongevallen verzekering keert eenmalig een vast bedrag uit bij overlijden of invalide raken door een ongeval. Dat bedrag is vooraf afgesproken, bijvoorbeeld €5000,- bij overlijden en tot €50.000,- bij volledig invalide raken. Hoe hoger het uitkeringsbedrag dat je kiest, hoe hoger de verzekeringspremie. De bedragen die je kunt kiezen verschillen per verzekeraar. Lees er meer over op onze pagina ongevallenverzekering.

Reis en annulering

Binnen het pakket kun je een doorlopende reisverzekering afsluiten. Je bent dan het hele jaar door goed verzekerd als je op reis gaat. Mocht er op reis iets misgaan dan kun je naar de alarmcentrale van de verzekeraar bellen. Die is altijd bereikbaar. Er valt veel te kiezen bij een reisverzekering. Lees er meer over op onze pagina reisverzekering.

Jouw beste verzekering uit 18 verzekeraars

 • Wat doen wij

  Op deze website kun je financiële producten van verschillende verzekeraars met elkaar vergelijken. Ook kunnen de vergeleken financiële producten direct worden afgesloten. Gedurende de looptijd van het financiële product is Femke jouw aanspreekpunt.

  De dienstverlening van Femke via deze website is 'Execution only'. Dat betekent dat Femke via deze website geen advies geeft, maar alleen de verzekering voor je afsluit. 'Execution only' is een vorm van dienstverlening waarbij jij zelf afwegingen maakt en beslissingen neemt. 'Execution only' is bedoeld voor personen die goed op de hoogte zijn van financiële producten in het algemeen en die weten welke specifieke financiële producten hen passen. Met deze vorm van dienstverlening komt Femke tegemoet aan de wensen van diegenen die zelf direct verantwoordelijk willen zijn voor het afsluiten en het beheer van hun verzekeringen en andere financiële producten waarin Femke bemiddelt.

  Wil je wel advies over je verzekeringen, neem dan contact met ons op.

 • Hoe volledig is
  onze vergelijking

  Op deze website kunnen financiële producten van verschillende verzekeraars met elkaar worden vergeleken. Dat zijn ASR, London, de Goudse, Delta Lloyd, Reaal, AEGON en Avero Achmea.

  Femke werkt samen met meer verzekeraars, maar niet via deze website. Neem contact met ons op als je daar meer over wilt weten.

 • Hoe vergelijken wij

  Eerst vragen we je enkele gegevens. Op basis daarvan tonen wij een lijst met verzekeraars en de basispremie per maand voor een standaard verzekering. De verzekeraar met de laagste basispremie staat bovenaan. Zodra je kiest voor een verzekeraar, kun je bij die verzekeraar nog dekkingen aan en uitzetten. Je uiteindelijke premie kan daardoor hoger of lager worden.

 • Hoe verdienen wij
  met vergelijken

  Wij brengen voor het vergelijken of afsluiten van verzekeringen geen kosten rechtstreeks bij jou in rekening. Wij ontvangen per afgesloten verzekering een vergoeding van de verzekeraar. Deze doorlopende vergoeding (provisie) wordt door de verzekeraar aan ons betaald gedurende de looptijd van de verzekering. Tijdens die periode is Femke jouw aanspreekpunt.

  De hoogte van de vergoeding bedraagt een vast percentage van de premie, tussen de 7,5% en 20%. Dat is afhankelijk van het financiële product en de verzekeraar.

Belangrijk: Femke geeft geen advies via deze website.
Lees hier meer over onze dienstverlening en deze vergelijker.

Pakket verzekering premie

Vergelijk premie's voor je woonhuis, inboedel, aansprakelijkheid, rechtsbijstand, ongevallen en reis.
 • Vul enkele gegevens in.Lees toelichting
  • Vul enkele gegevens in.
  • Vul je postcode en huisnummer in.
  • Schat de herbouwwaarde van je huis. Klik op 'Waardemeter' en vul enkele kenmerken van je woonhuis in.
  • Schat de waarde van je inboedel. Klik op 'Waardemeter' en vul je leeftijd, gezinssituatie, inkomen en woonoppervlakte in.
  • Vul de rest van de gegevens in en klik op 'Volgende'.
  • VorigeVolgende
 • Kies een verzekeraar in de premie vergelijkerLees toelichting
  • Kies een verzekeraar in de premie vergelijker
  • De voor jouw situatie goedkoopste verzekeraar staat boven aan.
  • Polisvoorwaarden van alle verzekeraars kun je hier (nieuw scherm) vinden. Als je uitleg wilt over de voorwaarden van iedere verzekeraar, dan kun je ons altijd bellen.
  • VorigeVolgende

Pakket verzekering afsluiten

Sluit je verzekeringen af of vraag eerst een offerte aan.