Spontaan op vakantie

9 september 2011

Spontaan op vakantie

Het najaar is de periode bij uitstek om met partner of vrienden een fraaie Europese stad te bezoeken. Met een doorlopende reisverzekering hoef je alleen nog maar te boeken en je koffer te pakken.

Hoe vaak heb je het afgelopen jaar het buitenland bezocht? Zomervakantie, wintersportreis, stedentrip, wijnproefweekend, culturele excursie. Vaker dan je denkt, dus. En iedere keer sluit je een aparte reisverzekering af. Dat kan handiger. Als je er regelmatig tussenuit gaat, kies dan voor een doorlopende reisverzekering. Voordeliger dan al die losse verzekeringen en veel gemakkelijker. Je hoeft niets meer te regelen, maar vertrekt spontaan wanneer jij dat wilt.

Plezierig

Natuurlijk krijg je met een doorlopende reisverzekering een vergoeding voor schade aan je spullen. Maar er is meer. Wanneer er iets gebeurt op reis, staat er een organisatie voor je klaar die hulp regelt. Een opname in het ziekenhuis, repatriƫring van de auto na een ongeval of bemiddeling bij het overmaken van geld bijvoorbeeld. Zeer plezierig als je de taal van het vakantieland niet goed beheerst.

Maatwerk

Neem contact met ons op voor een doorlopende reisverzekering op maat. Wij gaan na welke dekking voor jou en je gezin passend is en of bepaalde schades al door andere polissen zijn gedekt. Zo verzeker je precies wat nodig is.